Köpvillkor

Här har vi sammanställt information om betalning och leverans samt ångerrätt.

För att göra ditt köp så enkelt och säkert som möjligt.

Har du några funderingar är du alltid välkommen att kontakta oss.

ejsandersson@gmail.com eller 076-8266639

Så ska vi göra vårat bästa för att tillgodose dina önskemål.

Färg och bilder på våra artiklar

Tänk på att färgåtergivningen av bilder varierar från dator till dator (samt annan elektronisk utrustning). Vi kan därför inte garantera att den faktiska färgen är exakt densamma som du har sett på din dator eller annan elektronisk utrustning.

Är du osäker på färgen eller materialet av något av våra textilier är det möjligt att få hem skickat tygprov, mot en kostnad på 30kr per tyg prov.

Priser

Samtliga priser är i Svenska kronor inklusive moms 25% samt, 6% för böcker.

Vi förbehåller oss rätten till prisändringar och reserverar oss för uppenbara feltryck av prisinformation, fel i artikelinformation samt lagerstatus då köpet hävs och full återbetalning sker.

Leverans

Normal leverans är 2-10vardagar, om inget annat angivits. Vid eventuell leverans försening kommer vi att kontakta dig snarast.

 För större möbler så tillkommer särskild frakt eller överens kommen upphämtning.

Retur och Reklamation

Felaktig vara

Om du fått en vara som är felaktig eller skadad ska den reklameras snarast, dock snarast inom

8 dagar efter mottagande kontakta oss på ejsandersson@gmail.com.

Transportskada

Om du upptäcker att varan är skadad redan vid leveransen ska du ej acceptera varan utan returnera den till uthämtningsstället eller till budet.

Detta gäller inte då din beställning har skickats som brev.

Ångerrätt/Retur

Hos Ejs Andersson Design har du alltid 14 dagar ångerrätt från och med det datum som beställningen har mottagits.

Kunden står själv för kostnaden för returen och har ansvar för att den returnerade varan kommer tillbaka säkert.

Ånger rätt gäller inte vid special beställning. alltså gäller inte retur och ångerrätt vid beställningar som görs utanför det ordinarie sortimentet.

Betalnings alternativ

Kortbetalning

Vi accpterar betalningar med konto- eller kreditkort via Paypal samt Payson. Kunden skickas vidare till den valda betalningstjänsten där kortnummer samt giltighetstid måste anges enligt deras villkor.

Pengarna dras från kundens konto vid beställningstillfället. Kontrollera att ingnen spärr mot betalning över internet finns på kortet för att det ska fungera.

Faktura

Om betalning istället önskas mot faktura så tillkommer en avgift på 29kr. För faktura ska kunna godkännas krävs att personnummer anges vid köpet. Fakturering och andra betalningslösningar sker direkt via våran faktureringstjänst hos Visma spcs. Faktura skickas endast via e-mail.

Fakturan kan betalas med Swish, Bankgiro samt Postgiro.

Personuppgifter

När du handlar hos oss godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter, detta gör vi för att kunna erbjuda bästa möjliga service. Med hjälp av din personuppgifter kan vi komma att kolla din kreditstatus samt din adress. Uppgifterna vi samlar in finns inte i några offentliga register och är alltså inte synliga för andra privatpersoner eller företag. Vi kommer inte under några omständigheter att sälja eller överlåta era personuppgifter till någon annan. PUL ger dig rätt att ta del av den information som vi har lagrat om dig och om du anser att den är irrelevant, felaktig eller inte längre vill att vi sparar din uppgifter har du rätt att när som helst begära att vi ändrar eller helt tar bort dina personuppgifter.

Vi kommer automatiskt att ta bort dina personuppgifter 12månader efter din beställning.

Kontaktuppgifter

Kontaktperson: Julia Andersson

e-post: Ejsandersson@gmail.com

Tele: 076-8266639

Org nr: 890806-1420

Totalsumma:
    Till kassan